A Kuld

13 nov. 2016.

Nu er der mulighed for at få en hvalp efter Dansk Racevinder 2015/2016 Jolee of Trebons Berger Blanc. Far til hvalpene er Dansk Champion og Gibraltar Junior Champion Jack Daniels Of Trebons Berger Blanc.

1.11.2016 fik Jolee 9 skønne hvalpe, 5 hanner og 4 tæver.

 

Jolee klarede den ukompliceret fødsel på 4 timer, alle hvalpe havde en prima vægt, de trives og vokser forsat helt planmæssigt, dagene går godt for dem med at spise, prutte og sove, præcis som man skal i den alder. Jolee klare selv diegivning, vask og den kærlige pleje af de herlige 9, selvfølgelig overvåget af os. Hvalpene vokser op i vores stue i nær kontakt med familien, vores 3 Hvide Schweiziske Hyrdehunde samt vores kat.

 

Hvalpene er langhårede, velpigmenteret, efter HD AD samt MDR og DM fri forældre og uden ulvekløer. Hvad er MDR og DM: http://hvidhyrdehund.dk/avlogopdraet/mdr1-og-dm.html

Hvalpene gennemgår dagligt Biosensor-programmet for at styrke deres evner og kompetencer fremadrettet. Hvad er Biosensor-programmet: http://adara.dk/uf/50000_59999/58017/f7933c35c0aa16c956ef71b437303971.pdf

De bliver testet af Dansk Kennelklubs hvalpetester i deres 7. leveuge.

Vi har store forventninger om at hvalpene er mentalt stabile, racetypiske, velegnet til sport samt udstillinger og ikke mindst familiens bedste ven.

 

Hvalpene kan flytte hjemmefra d.: 27/12-2016. Vi beholder gerne hvalpen ekstra tid hvis i er på juleferie eller ikke har ro til at indføre hvalpen i juletiden.

 

Hvalpene vil, når de flytter være blevet vænnet til hverdagens lyde så som, støvsugning, børn m.m. Lydtræning via Cd'er, med skud, torden osv. efter deres 3 leve uge. De vil blive introduceret til hunde af anden race, træning med små kommandoer, have prøvet at gå i snor samt transport i bil.

 

Med hvalpen følger:

Stambog med mindst 3 generationer ren Hvid Schweizisk Hyrdehund samt købskontrakt fra Dansk Kennelklub - Hvalpetest - Chippet og registeret i Dansk Hunderegister - Ormekur - hvalpevaccineret - opdateret sundhedsbog - foder til den første tid - tæppe der dufter af mor og de andre søskende.

Vi står naturligvis til rådighed hvis der er spørgsmål, også efter hvalpen er flyttet til jer.

 

Ved interesse modtager vi gerne besøg fra hvalpene er 3 uger gamle. Ring eller skriv allerede nu for at få en hundehvalpe-snak og evt. på forhånd reservere (uforpligtende)

Kontakt via denne hjemmeside

eller e-mail: anneml77@gmail.com Tlf.: +45 28 25 64 08 eller +45 41 26 26 51 evt. læg besked, tel.nr. og vi vender tilbage hurtigst mulig.

 

Info om mor Jolee her: http://www.augusteas.dk/velkommen/hunde/jolee-of-trebons-berger-blanc/

Info om far Jack Daniels her: http://www.trebonsbergerblancsuisse.com/Danish/dog.asp?DID=104

 

Vores forventninger til jer:

At i har tid og plads til en stor og aktiv hund, har tid til at forsætte socialiseringen, at i deltager i en form for træning, ikke nødvendigvis konkurrencepræget. At i har sat jer ind i racens egenskaber og standart, vi har masser af film, link, der også der kan hjælpe jer. At i er bekendt med at der, som med mange andre smukke pelshunde, medfører pelspleje.

 

8. nov. 2016

Jolee og hvalpene stortrives. De er nu 8 dage gamle og vokset til dobbelt størrelse.

1. nov. 2016

Der kom der liv i huset.

A-kuldet så dagen lys. På 4 timer fødte Jolee 9 velskabte Hvalpe. 4 hunner og 5 hanner.

24, okt. 2016

10 dage til hvalpe. Vores 2 tæver hygger sig. Zoe på 11 måneder er højløbsk. Jolee så stor at det er svært at rokke med ørene.

12 okt. 2016

Præsentationsvideo af Jolee og Jack Daniels Of Trebons Berger Blanc

3 okt. 2016.

Vi kan med stolthed og glæde annoncere, at Jolee of Trebons Berger Blanc i dag er scannet drægtig. Vi ser frem til dette kuld som vi forventer os meget af.

 

 

Det er planen, at Jolee Of Trebons Berger Blanc skal parres i næste løbetid. Vi forventer at det bliver  i August - September. Vi har fundet det perfekte match til hende:

 

Jack Daniels Of Trebons Berger Blanc (Dolce Vita Of Trebons Berger Blanc x Beau Brit od Bijelih Andela).

 

Jeg har været solgt fra første gang jeg så denne pragtfulde hanhund som allerede har opnået en hel del. Vi forventer smukke racetypiske hvalpe af høj kvalitet.

Hvalpe fra os bliver solgt med DKK stamtavle med 3 - 5 generationer ren Hvid Schweizisk hyrdehund.

 

 

For yderligere info skriv i kontakt.

 

BIS BABY IDS Barcelona 2015

BOG Hvalp IDS Valls 2015

Gibraltar Junior champion september 2015 samt BOB & BOG

Junior vinder Nitra 2016

Vinder af mellemklasse EDS 2016

HD: A

AD: 1

MDR 1  og DM fri fra forældre

Mentalbeskrevet (ES) TAN 20/20

 

højde: 63 cm